SEO-konsulent

Eksekverende og rådgivende SEO-konsulent for virksomhedsledere og iværksættere

Jeg vil i gennem forløbet være eksekverende online marketing– og SEO-konsulent. Så kan du efterfølgende selv vurdere, hvem der skal tage over.

Som SEO-konsulent vil jeg gennem forløbet helt enkelt lægge strategien for, hvordan vi opnår bedre rangeringer i søgemaskinerne (fx Google), og derigennem skaffer din forretning flere hjemmesidebesøg, henvendelser og konverteringer. Hensigten med dette er, at du kan opnå større omsætning.

Jeg vil i denne sammenhæng yde SEO-rådgivning om, hvad vi bør gøre for, at din forretning kan få bedre placeringer i søgemaskinerne. På denne måde er der bedre forudsætninger for, at du kan få flere kunder.

Planlægning uden eksekvering er ikke ret meget værd. Derfor vil jeg også hjælpe med at eksekvere på den strategi, vi lægger.

Sådan kan du få boost’et og/eller rettet op på din søgemaskineoptimering, så virksomhedens online synlighed øges hurtigst muligt.

Gennem forløbet vil vi altså arbejde mod at bygge et stabilt fundament, der giver gode forudsætninger for stigende synlighed, performance og vækst, der kan bygges videre på efter forløbet.

Hvis du står i den situation, at du ønsker viden om, hvordan du selv tager dig af din SEO efter forløbet er slut, sørger jeg for at rådgive dig i SEO på vores 1:1-samtaler.

Her yder jeg SEO-rådgivning i det omfang, du mener er relevant. Alt sammen så du ikke kun får fisken, men også fiskestang og viden om, hvordan du selv kan få fisk på krogen.

 

SEO-rådgivning i øjenhøjde

I mit 12-ugers forløb, vil jeg blandt andet yde SEO-rådgivning i det omfang, du ønsker. SEO (Søgemaskineoptimering) er en virkelig effektiv måde at øge en virksomheds eksponering i de organiske søgeresultater. På denne måde kan der komme flere nye henvendelser fra potentielle kunder.

Der bliver faktisk klikket 8,5 gange så meget på organiske søgeresultater som på betalte søgeresultater! Derfor kan det virkelig være gavnligt at prioritere SEO.

Som nævnt foroven, kommer jeg også til at lave eksekverende søgemaskineoptimering for dig gennem forløbet. Men det kan være, at du enten selv gerne vil overtage arbejdet efterfølgende. Det kan også være, du blot ønsker en grundlæggende forståelse, så du bedre kan holde styr på, hvordan de SEO-konsulenter, du hyrer, performer.

Uanset hvad, vil jeg gøre mit bedste for at yde SEO-rådgivning på en så forståelig og pædagogisk måde som muligt.

SEO kan nemlig være en uoverskuelig størrelse, og ikke helt ligetil at gennemskue.

 

Lær “the basics” i søgemaskineoptimering

Er du interesseret i selv at klare din søgemaskineoptimering, efter forløbet er færdigt, eller blot blive klogere på SEO, vil jeg sørge for at give dig tips og tricks under vores 1-1-sparring.

På denne måde bliver du klædt godt på til at fortsætte arbejdet mod topplaceringerne i Google efter forløbet er slut.

Det vil selvfølgelig kræve noget tid, hvis du selv vil arbejde med din søgemaskineoptimering. Dog er det billigere end at hyre en ekstern SEO-konsulent.

Men der er også fordele ved at hyre hjælp udefra. Man sparer en masse tid og kræfter, og ikke mindst kan man opnå gode resultater langt hurtigere, end hvis man selv først skal blive ekspert på området.

 

Bliv i stand til at vurdere kvaliteten af fremtidige SEO-konsulenters arbejde for dig.

Hvis du føler, du i forvejen bærer rigeligt med hatte i driften af din virksomhed, vil det nok være bedst at få en SEO-konsulent til at tage sig af din søgemaskineoptimering.

Denne disciplin er nemlig noget, der kræver tid og tålmodighed. Det er noget, man faktisk aldrig rigtig bliver færdig med.

Derfor kan det være strategisk klogt at fortsætte med at have en ekstern SEO-konsulent til at varetage din søgemaskineoptimering efter vores forløb. På den måde kan du fokusere på dét, du helst foretrækker at arbejde med.

Dog kan det være svært at vurdere kvaliteten af det arbejde, som denne SEO-konsulent udfører. Det hjælper en del, hvis du har en grundlæggende forståelse for området.

For at gøre dig i stand til dette, vil jeg give dig basal SEO-rådgivning igennem forløbet. Dette omfatter hvilke områder, som du bør holde den pågældende SEO-konsulent ansvarlig for. Formålet er, at du så løbende ved, hvordan det går indenfor disse kerneområder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad laver en SEO konsulent?

En SEO konsulent beskæftiger sig primært med at hjælpe virksomheder med at opnå større online synlighed i søgemaskinerne (såsom Google). Derudover er en SEO konsulent også fokuseret på at øge konverteringsrater i søgeresultaterne og på selve hjemmesiden. Formålet med dette er, at muliggøre flere henvendelser fra potentielle kunder og/eller øge salget – for eksempel på en webshop.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om forløbet, samt hvordan- og om jeg vil kunne hjælpe dig og din virksomhed, er du velkommen til kontakte mig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.