Personlig udvikling

Udvikling af dig selv er det bedste, du kan prioritere.

Er du selvstændig behandler eller iværksætter er der stor sandsynlighed for, at du har travlt. Måske endda rigtig travlt.

Måske kører det hele på skinner, og din udvikling er præcis, som den skal være. Men det kan også være, at du føler din og din virksomheds udvikling er gået lidt i stå.

Mange selvstændige erhvervsdrivende er ambitiøse mennesker, der har ambitioner, der rækker ud over normalen. For denne type mennesker er vedligehold og status quo det samme som tilbagegang. Nogle mener, at når man ikke er i udvikling, så er man i afvikling.

Når denne type mennesker så ikke oplever den udvikling, de ønsker, kan det hurtigt føles som et nederlag eller i hvert fald være demotiverende.

For at sikre, at ens forretning hele tiden rykker i en rigtig retning, er det essentielt at tage højde for ens egen udvikling. Det er nemlig sådan, at selvstændige ER deres forretning. De er ofte kun sig selv i forretningen. Måske benytter de sig af nogle eksterne konsulenter eller freelancere, men når alt kommer til alt, er deres forretning afhængig af dem selv.

Det betyder, at hvis ens kompetenceniveau er højt, og man desuden har det godt, er sund, rask og glad, og er inde i en god gænge med hensyn til produktivitet, struktur, rutiner, vaner m.m., vil det uden tvivl afspejle sig positivt i ens forretning.

Hvis det ikke er tilfældet, vil der være stor risiko for, at det vil kunne mærkes negativt på forretningen.

Det er derfor det er så vigtigt, at man prioriterer sig selv, sin egen udvikling og sundhed i ligeså høj grad som virksomhedsdrift.

Uden personlig udvikling er man i personlig- og professionel afvikling.

Nogle siger, at det er ligeså vigtigt at arbejde ‘PÅ’ forretningen som at arbejde ‘I’ forretningen.

Det er jeg enig i. Men det er mindst ligeså vigtigt at arbejde PÅ sig selv og sin personlige udvikling.

Gennem mit arbejde, har jeg erfaret, at kunder, der ikke har prioriteret sig selv og deres egen personlige udvikling, har haft langt sværere ved at få deres forretning til at vækste. (Psst! Du kan læse lidt mere om mig og min virksomhed her)

Men det var ikke fordi, at dem, der ikke investerede tilstrækkelig med tid og ressourcer i deres personlige udvikling, sad på deres hænder. De havde mega travlt! Men deres forretning vækstede stort set ikke.

Problemet var altså, at de var kommet ind i en trædemølle, der var blevet umulig at komme ud af.

Havde de investeret tilstrækkelig i personlig udvikling, havde de måske formået at anvende og afprøve ny viden og metoder, der havde resulteret mere omsætning og profit på kortere tid.

Det var her det gik op for mig, hvor vigtigt personlig udvikling er – især når man er selvstændig behandler eller en anden form for iværksætter.

Det var derfor jeg besluttede at have fokus på personlig udvikling gennem mit 12-ugers forløb.

Derfor vil vi gennem vores 1:1-sparring arbejde med at give din personlige udvikling et løft.

På denne måde vil vi ikke kun forbedre din digitale del af forretningen, men i lige så høj grad din personlige udvikling. Udviklingen af din forretning er nemlig i høj grad afhængig af, at du udvikler dig løbende – privat og professionelt.

Vi vil øge din online synlighed, så du kan få flere besøg på din hjemmeside, så du har bedre forudsætninger for at få flere henvendelser og i sidste ende kunder.

Lyder det for godt til at være sandt? Så kan du se nogle af de kunder, jeg har hjulpet, hvilken effekt mit arbejde har haft, samt kundernes oplevelse.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om forløbet, samt hvordan- og om jeg vil kunne hjælpe dig og din virksomhed, er du velkommen til kontakte mig. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.