Online marketing konsulent

Online marketing med henblik på vækst af din forretning

I mit arbejde for virksomhedsledere og iværksættere, er jeg undervejs blandt andet online marketing konsulent og 1:1-sparringspartner.

Online marketing i dette forløb er blot et redskab, der hører under den overordnede disciplin, jeg har valgt at kalde digital forretningsudvikling.

Faglig dybde fremfor produktmæssig bredde

Minimalisme er altid mit fokus.

Derfor er der ikke utallige ydelser af forskellig art, da det er begrænset, hvor mange områder, man kan berøre, før det bliver for overfladisk og uden ret meget værdi.

Samarbejdsformen er derfor meget enkel:

Gennem vores samarbejde, vil vi lægge fundamentet for, at du kan opnå stigende omsætning i din forretning længe efter samarbejdet er ophørt. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, hvis vi allerede i selve forløbet, oplever denne vækst.

Her spiller online marketing en vigtig rolle i støbningen af dette vækstfundament.

Fremgangsmåde

 • Identificering og analyse af områder, der ikke er optimeret eller endda modarbejder online tilstedeværelse, -synlighed og troværdighed.
 • Søgeordsanalyse med henblik på at finde frem til de mest relevante søgeord at blive vist på, som har den lavest mulige konkurrence, og har højest mulig antal søgninger pr. måned
 • Strategi for hvordan din hjemmeside kan opnå højere rangeringer på de fokussøgeord, vi har fundet frem til.
 • Optimering og løsning af identificerede områder (se punkt ét)
 • Resultater undersøges og holdes op mod udgangspunktet.
 • Feedback på udført arbejde, for at vi kan blive klogere på, hvad der virker og ikke virker.
 • Ny hypotese formes udfra feedback
 • Vi tester denne nye hypotese ved at foretage dét arbejde, vi mener, rykker tingene i den rigtige retning.
 • Dette “feedback-loop” gentages

 

Tilstræbede resultater som online marketing konsulent

 • Bedre og stærkere online tilstedeværelse
 • Flere eksponeringer i søgemaskinerne (bl.a. Google)
 • Flere klik ind til din hjemmeside
 • Flere kunder gennem bedre konverteringsrater af besøgende på hjemmesiden
 • Større online troværdighed med henblik på at skabe større tillid til virksomheden, så flere ønsker at købe dennes produkter/ydelser

Hvad indebærer det så?

Selvom det vil variere fra virksomhed til virksomhed, hvad der vil være fokus på i arbejdet, er der alligevel nogle overordnede områder, som jeg som online marketing konsulent kommer til at tage hånd om.

Som online marketing konsulent vil jeg, gennem forløbet, komme til at have forskellige roller og fokusområder, der hører ind under online marketing:

SEO-konsulent

I arbejdet, vil jeg sideløbende med 1:1-sparring også være din SEO-konsulent.

SEO har de seneste år ændret sig i følge SEO-guruen Neil Patel. Googles algoritmer ændrer sig faktisk hele tiden, så det er vigtigt at følge udvikling. Og dem, der gør dette har bedre chancer for at opnå mere synlighed i Google og dermed klik til hjemmesiden og potentielle kunder.

SEO er altså en utrolig vigtig del af dét at få kunder i det 21. århundrede.

Derfor er det essentielt at have fokus på dette. Som SEO-konsulent vil jeg tage mig af alt det relevante arbejde, der skal klares, for at muliggøre mere synlighed, flere eksponeringer, flere klik og bedre konverteringsrater. Alt sammen gennem Google.

Såfremt du ønsker, vi skal have fokus på det i vores 1:1-sparring, vil det også være muligt at få SEO-rådgivning.

Dette er primært med henblik på, hvis du selv ønsker at varetage SEO’en efter vores forløb er færdigt.

SEO-rådgivning vil også gavne, hvis du ønsker at hyre en anden SEO-konsulent eller et online marketing bureau efter vores 12-ugers forløb er færdigt. Her vil du blive klædt på til at kunne vurdere kvaliteten af det arbejde dette online marketing bureau eller SEO-konsulent skal foretage.

 

Online marketing / Digital marketing – kært barn har mange navne

Online marketing (kaldes også digital marketing) omfatter al markedsføring online.

Gennem samarbejdet vil der arbejdes med digital marketing globalt for din virksomhed. Dette vil sige, at jeg ikke kun vil agere SEO-konsulent og yde SEO-rådgivning (hvis ønsket), men også have øje for de øvrige dele af din virksomheds online tilstedeværelse.

Ved at have fokus på digital marketing sikres en globalt stærk online tilstedeværelse.

På denne måde vil digital marketing ikke kun gøre din virksomhed mere synlig i Google, men vil også kunne øge din virksomheds online troværdighed, og her igennem maksimere sandsynligheden for at få kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster online markedsføring?

Prisen for online markedsføring varierer meget. Også prismodellen varierer alt efter om online marketing konsulenten arbejder time- eller projektbaseret. Prisen for online markedsføring, der bliver afregnet på timebasis kan spænde mellem alt fra 100 kr./time til 1500 kr./time. Online markedsføringskonsulenter, der arbejder på projektbasis, kan tage alt fra et par hundrede kroner og op til flere hundrede tusind kroner, alt afhængig af konsulentens erfaringsniveau og opgavens omfang.

Hvad laver en digital marketing konsulent?

En digital marketing konsulent hjælper virksomheder med at forbedre deres online tilstedeværelse. Formålet med dette varierer. Overordnet ser er målet dog ofte, at virksomheden ønsker at øge sit online salg og/eller forbedre sit brand, så den kan skabe større tillid hos målgruppen. Det er blandt andet dette, jeg hjælper mine kunder med.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvis du står i en situation, hvor du mener, din forretning enten er gået i stå, eller ikke har nået sit fulde potentiale, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.