Ledercoaching

Ledercoaching er for de virksomhedsledere og iværksættere, der har ledelsesansvar, og som ønsker at tage sin personlige- og professionelle udvikling til næste niveau.

Nogle ledere oplever i deres arbejde, at det kan være svært at sparre med andre i virksomheden.

Et udtryk, der ofte bliver brugt er: “det er koldt på toppen”. Udover de få sparringsmuligheder, der er, oplever nogle ledere, at det kan være en smule ensomt i deres daglige arbejde.

Intern coaching og sparring ikke altid dybdegående nok

Den kommunikation, man har med sine underordnede er ofte af praktisk karakter. Og bevæger emnet sig over på noget mere strategisk, omhandler det sjældent lederen selv og de udfordringer han/hun måtte have.

Dette sætter ledere i en svær position. Et konstant pres og et stort ansvar vidner om et behov for konstant udvikling, og er dette målet, kan ledercoaching give god mening.

Selvom man godt kan hygge sig og have det godt med ens medarbejdere, er det sjældent optimalt at bruge dem som sparringspartnere eller coaches.

Der vil, hvis det skal være dybdegående nok, ofte komme nogle personlige, følsomme oplysninger og overvejelser, som ikke alle ledere ønsker deres medarbejdere skal kende til.

Tag dig selv og din karriere til næste niveau med ekstern ledercoaching

Derfor kan det være en fordel at få ekstern ledercoaching. Her vil du som leder have et fortroligt rum, hvor du kan få talt om de emner, du ikke ønsker at dele med andre.

Dette skaber en langt større tryghed for dig som leder og ikke mindst bevægelsesfrihed for både ledercoach og dig, i forhold til hvis denne ledelsescoaching foregår med en intern medarbejder.

Som ekstern ledercoach kan jeg hjælpe dig i en positiv retning mod dine mål, visioner og drømme.

Så hvis du ønsker at give dig selv, personligt og professionelt, et udviklingsmæssigt boost, så du kan få mere overskud i din hverdag og succes i din ledelsesrolle, så er du meget velkommen til at kontakte mig på andreas.u.christensen@gmail.com eller 29 70 37 33.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Hvis du står i en situation, hvor du mener, din forretning enten er gået i stå, eller ikke har nået sit fulde potentiale, er du velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.