Iværksætterrådgivning

Iværksætterrådgivning med fokus på vækst af din omsætning

Mit 12-ugers forløb vil blandt andet indeholde iværksætterrådgivning i form af 1:1-sparring. Forløbet er primært rettet mod rådgivende iværksættere, som for eksempel selvstændige personlige trænere og psykologer. Jeg arbejder primært med denne type iværksættere.

Men hvis du ikke hører ind under én af disse kategorier, kan det stadig sagtens være, at jeg vil kunne hjælpe dig alligevel. Du er altid velkommen til at kontakte mig. Så finder vi ud af, om jeg vil kunne bidrage til udviklingen af din forretning.

Mange rådgivende iværksættere arbejder, ligesom jeg, alene eller sammen med kun få andre. Derfor kan man godt føle, at man mangler rådgivning og udefrakommende perspektiver på det, man laver. Noget som mange lønmodtagere nyder godt af – udover kollegaskabet.

Da man hurtigt kan se sig blind på arbejdet og strategien, man har lagt, kan ens udvikling af forretningen godt være begrænset.

Det er noget, jeg gerne vil hjælpe dig med at undgå.

Gennem vores 1:1-sparring vil jeg yde rådgivning, der har til formål at hjælpe dig med at se din forretning fra en ny vinkel.

 

Dybdegående sparringssamtaler for rådgivende iværksættere

“Hvad der bliver målt, bliver forbedret”. Dette er et kendt citat, som er kernen i mit arbejde.

Hvis man ønsker at udvikle sin forretning, bliver man nødt til at gå videnskabeligt til værks.

Dette kan lyde lidt kompliceret, højtflyvende og kedeligt. Men det som det egentlig bare handler om er, at man er bevidst i sin måde at arbejde på.

Man kan som iværksætter godt have tendens til at skyde lidt fra hoften og ændre tilgang som vinden blæser. Sådan har jeg det i hvert fald.

Der er egentlig ikke noget galt i at eksperimentere. Det skal bare gøres på en struktureret og metodisk måde. Dette er nemlig den hurtigste vej mod vækst og dét at blive bedre.

Jeg vil forsøge at implementere mere af denne struktur og metodiske fremgangsmåde, i måden du arbejder på.

Jeg vil ikke kun benytte mig af det i min iværksætterrådgivning, men også løbende vise dig, hvordan du selv kan gå mere videnskabeligt til værks. På denne måde kan du arbejde langt mere målrettet mod at skabe vækst i din forretning.

Sideløbende med iværksætterådgivning, vil jeg i gennem mit 12-ugers forløb også være din SEO-konsulent, hvor jeg hjælper dig med din online marketing, så du kan opnå større troværdighed og synlighed i Google med henblik på at få flere besøgende på din hjemmeside. Formålet med dette er at øge chancerne for at få flere henvendelser og nye kunder, så din omsætning stiger.

Mit 12-ugers forløb, kan du læse mere om her.

Er man ny iværksætter eller overvejer at blive det, kan jeg anbefale en artikel: 10 tips til dig, der vil være iværksætter

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mener, det kunne være relevant med en uforpligtende snak om, om- og hvordan jeg vil kunne hjælpe dig og din virksomhed.