Iværksætterrådgivning

Iværksætterrådgivning med fokus på vækst af din omsætning

Mit 12-ugers forløb vil blandt andet indeholde iværksætterrådgivning i form af 1:1-sparring. Forløbet er primært rettet mod virksomhedsledere og iværksættere.

Men hvis du ikke hører ind under én af disse kategorier, kan det stadig sagtens være, at jeg vil kunne hjælpe dig alligevel. Du er altid velkommen til at kontakte mig. Så finder vi ud af, om jeg vil kunne bidrage til udviklingen af din forretning.

Mange iværksættere og virksomhedsledere arbejder, ligesom jeg, alene eller sammen med kun få andre. Derfor kan man godt føle, at man mangler iværksætterrådgivning og udefrakommende perspektiver på det, man laver. Dét er noget som mange lønmodtagere nyder godt af – udover kollegaskabet.

Da man hurtigt kan se sig blind på arbejdet og strategien, man har lagt, kan ens udvikling af forretningen godt være begrænset.

Det er noget, jeg vil hjælpe dig med at undgå.

Gennem vores 1:1-sparring vil jeg yde iværksætterrådgivning, der har til formål at hjælpe dig med at se din forretning fra en ny vinkel, så du kan tage din forretningsmæssige- og personlig udvikling til næste niveau.

 

Dybdegående sparringssamtaler for iværksættere

“Hvad der bliver målt, bliver forbedret”. Dette er et kendt citat, som er kernen i mit arbejde.

Hvis man ønsker at udvikle sin forretning, bliver man nødt til at gå videnskabeligt til værks.

Dette kan lyde lidt kompliceret, højtflyvende og kedeligt. Men det som det egentlig bare handler om er, at man er bevidst i sin måde at arbejde på.

Man kan som iværksætter godt have tendens til at skyde lidt fra hoften og ændre tilgang som vinden blæser. Sådan har jeg det i hvert fald.

Der er egentlig ikke noget galt i at eksperimentere. Det skal bare gøres på en struktureret og metodisk måde. Dette er nemlig den hurtigste vej mod vækst og dét at blive bedre.

I min iværksætterrådgivning vil jeg forsøge at implementere mere af denne struktur og metodiske fremgangsmåde i måden, du arbejder på.

Jeg vil ikke kun benytte mig af det i min iværksætterrådgivning, men også løbende vise dig, hvordan du selv kan gå mere videnskabeligt til værks. På denne måde kan du arbejde langt mere målrettet mod at skabe vækst i din forretning.

 

Sparringspartner for iværksættere

Noget, jeg selv har oplevet som iværksætter, er, at det godt kan være en smule ensomt.

Man kan godt savne lige at have én på den anden side af bordet, som man kan vende strategiske overvejelser med. Da mange iværksættere ikke har planer om at få ansatte eller medejere, kan det være en fordel at have en sparringspartner.

En mentor kan give input til, hvad du bør- og ikke bør gøre i din forretning.

I forbindelse med min iværksætterrådgivning agerer jeg også mentor for dig, hvor du kan spørge mig om alle de overvejelser eller spørgsmål, du har.

Som mentor kan jeg give dig råd om, hvad du kan gøre som det næste for at tage din forretning og omsætning til et nyt niveau.

Jeg hjælper dig også med at opnå en stærkere digital tilstedeværelse, så du kan tiltrække flere kunder.

Sideløbende med iværksætterådgivning, vil jeg i gennem mit 12-ugers forløb også være din SEO-konsulent, hvor jeg hjælper dig med din online marketing, så du kan opnå større troværdighed og synlighed i Google med henblik på at få flere besøgende på din hjemmeside. Formålet med dette er at øge chancerne for at få flere henvendelser og nye kunder, så din omsætning stiger.

Du kan læse mere om mit 12-ugers forløb her.

Er man ny iværksætter eller overvejer at blive det, kan jeg anbefale en artikel: 10 tips til dig, der vil være iværksætter

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du mener, det kunne være relevant med en uforpligtende snak om, om- og hvordan jeg vil kunne hjælpe dig og din virksomhed.